Ik heb geen pijn

Al meer dan 1 week heb ik last van een kraakbeen. Het doet pijn tijdens het lopen. Ik ben naar de huisarts geweest. Ze kon zich niet voorstellen dat ik een slijtage heb. As woensdag ga ik een echo maken. Dus ik moet 3 dagen lang met pijn worstelen. Toen dacht ik nu is het tijd om de geleerde theorie in de praktijk te brengen. Je bent de proefkonijn. Als je het goed doet, heb je een nieuwe verdienmodel als life coach ? ?

Want als je weet hoe pijn werkt, zie je die pijn minder bedreigend. Ik had ooit over een man gelezen die levensbedreigende epileptische aanvallen gehad had. Wat die deed? Hij sprak zijn amygdala(amandelkern) toe als hij na 5 minuten pijn had op de loopband. Hij zei, ik luister niet naar die signalen en ik kan 10 minuten lopen.

Ik dacht hup jongen, kom in actie. Ga lekker naar Scheveningen. Dan haal je een frisse neus en dan ga je keihard ik heb geen pijn zingen. Zo gezegd zo gedaan. Het was koud (nee ik moet niet negatief zijn). Het was een ideale weer voor surfers. Ik zag 2 surfers. Er was bijna niemand op het strand. Dus een mooie gelegenheid om lekker keihard iiiik heeeeb geeeen piiiijjjn te zingen ?. Op dat moment voelde ik helemaal geen pijn. Ik heb alle vertrouwen in dat ik met de meditatie mijn pijn overwin .  Heb je chronische pijn? Neem contact met me op. Ik kan je helpen.

Geef een reactie