Life Coaching

Life Coach

Life Coaching

Worstelt u ook met normale alle daagse problemen van het leven? Heeft u weinig energie en bent u vaak moe? Als Life Coach help ik u om antwoorden te vinden. Dankzij mijn tips en uw inzet zorgen we samen dat u weer energie en zin in het leven hebt. Het doel is een leven dat in balans is en geluk en voldoening brengt. Belangrijkste is niet dat u sterk bent maar dat u zich sterk voelt. We gaan samen ervoor zorgen dat u weer gelooft in u zelf.

Gezinstherapie

Ik help ouders om de relatie met hun kind(eren) te verbeteren. Hoe kan(kunnen) uw kind(eren) succesvol worden op school en hoe u uw kind(eren) moet benaderen, pakken we samen op. Tevens bied ik mijn diensten  aan om de relatie tussen de partners te verbeteren.

Intake gesprek en te volgen strategie

Tijdens onze gratis intake gesprek zullen te volgen strategie duidelijk worden. Afhankelijk van uw wensen, kunnen we met elkaar afstemmen hoeveel afspraken en uren nodig zijn. U kunt zelf beslissen waar we afspreken. Overwin de saboteurs in  uw hersenen en neem contact op met me. Ik help u graag.

Comments are closed.