Kosten besparen kost wat inzet

Stel als ik zou zeggen gooi aantal tientjes naar buiten dan zou je me voor de gek verklaren. Maar wist je dat je eigenlijk (on)bewust dagelijks geld aan het verspillen bent? Hoe dan vraag je je af. Door niet naar de verschillende leveranciers te zoeken voor je gas, elektriciteit, verzekeringen ed. Heleboel mensen zeggen uit gemak ik blijf waar ik nu ben of het scheelt niet veel om te switchen. Sommige zijn helaas bang om te switchen omdat ze in het verleden nare ervaringen hebben meegemaakt met hun nieuwe leverancier.

Gelukkig zijn er ook adviseurs die de klant centraal stellen. Bij Finbalans staan de mensen centraal. We hebben geen kleine letters. Wij beloven niets die wij niet waarmaken. Elke individu en onderneming is bezig om kosten te besparen. Wij denken dat je tijd goud waard is. Door ons te machtigen kunnen we voor je de beste prijzen en beste voorwaarden opzoeken. We matchen die met jouw situatie. Daardoor krijg je gegarandeerd de beste deal, bespaar je flink op de kosten en hoef je het niet allemaal zelf uit te zoeken. We controleren je facturen en geven je advies over een duurzame leven.

Bereikbaar en flexibel

Belangrijk om te weten: we zijn een klein bedrijf en daardoor hebben we korte communicatielijnen. Per mail en telefoon zijn we snel bereikbaar. Op de vragen via de mail, ontvang je binnen 1 dag een terugkoppeling.

Vragen?

Aarzel niet? Stel ze gerust. Neem contact met ons op via info@finbalans.nl of via 06 16 195 877.

Geef een antwoord